ДИЗАЙН – ИЗГОТОВЛЕНИЕ – ДОСТАВКА – УСТАНОВКА





Що таке складні двері книжка?


Що таке складні двері книжка?

Тип дверей, які складаються вздовж спеціальних складок або згинів, подібних сторінкам книги, називаються складні двері-книжка (також відомі як складні двері-акордеон або двері-гармошка) https://dorum.ua/ua/katalog-produkcii/dver-garmoshka-dlya-vashego-interera/. Така конструкція дозволяє дверям відкриватися і складатися, займаючи мінімальний простір, і є особливо популярною у випадках, коли потрібно максимізувати використання обмеженого простору.

  

Серед переваг дверей книжки найбільше значення мають наступні:

  • Одна з головних переваг цього типу дверей полягає в їхній здатності складатися, звільняючи простір при відкритті.
  • Складні двері-книжки можуть бути виготовлені в різних конфігураціях, включаючи варіативні розміри або двері, які відкриваються в сторони.
  • Якісна фурнітура дозволяє виконати їх в різних матеріалах, таких як дерево, метал, скло або пластик. Ви легко зможете підібрати варіант, який відповідає дизайну і потребам приміщення.

Складні двері-книжки можуть бути естетично привабливим і функціональним вирішенням для різних типів приміщень, де важливо зберігати максимальний простір. Чудовий вибір власних моделей пропонує українська фабрика “Дорум”. Переходьте за посиланням на сайт виробника, аби переглянути каталог моделей та отримати додаткову інформацію.

Як довго виготовляються складні двері-книжки?

Насправді час виконання замовлення буде аналогічним, як і у випадку звичайних конструкцій. “Дорум” пропонує індивідуальний підхід за найкращою ціною. Оберіть свої міжкімнатні двері книжки і замовте їх вже сьогодні.